Тайсон Барселлос Фреда, капітан донецького "Шахтаря" бразильського походження, збирається йти з клубу. В його купівлі стала зацікавлена італійська "Рома".

25 серпня, після розгромної перемоги у п'ятому турі Української прем'єр-ліги над "Маріуполем" (5:1), Тайсон запостив в своєму Instagram кілька фотографій з минулого матчу.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Відпустіть! Дякую богу за все", - Тайсон підписав свій пост. На фото він тримає руки хрестом, ніби символізуючи цим, що з нього досить.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У "Шахтар" Тайсон прийшов взимку 2013 року з "Металіста". Його оцінили в 16 млн євро. Його поточний контракт укладений до 2021 року.

В даний момент в "Ромі" головний тренер Паулу Фонеска, колишній наставник "Шахтаря". "Рома" зацікавлена в Тайсоні, але "Шахтар" готовий його продати не менше ніж за 30 млн євро, а італійці не хочуть платити так багато.

Нагадаємо, раніше "Найбільший троль": синочок Мессі "затроллил" навіть зіркового тата, ролик розлетівся по всій мережі.

Також Знай.uа писав, що веселий пес ледь не зірвав чемпіонат Бразилії: ганьба стюарда потрапила на відео.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що двоє українських футболістів увійшли до топ-10 "Золотої бутси": кого визнали кращим з кращих.