Трирічний Матео, син Ліонеля Мессі, нападника "Барселони", нарваля на невдоволений погляд Луїса Суареса. Випадок стався під час чемпіонату Іспанії на матчі "Барселона - Осасуна" (5:2). Суарес і Мессі не брали участь у грі, так як відновлюються після отриманих травм. Вони спостерігали За матчем з трибуни "Камп Ноу", а Мессі тримав на руках маленького сина Матео.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Коли Карлес Перес, один з гравців Барселони, вже був на підході, щоб взяти ворота "Бетіса", але не забив гол, Матео Мессі підняв руки, ніби був радий промаху соигрку свого батька. Суарес гнівно подивився на хлопчика з гаслом "за кого ти вболіваєш?". Але потім він відразу розсміявся разом з батьком Матео.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Відео з цим моментом вже набрало в Twitter 5 млн переглядів.

Ліонель Мессі неодноразово розповідав, що його маленький синок "один з найбільших тролів", яких йому доводилося знати. "Матео одягає різні футболки. Якось ми грали вдома, і він сказав мені: "Я – за "Ліверпуль", який виграв у тебе", - розповів Мессі.

Нагадаємо, раніше всесвітньо відомий футболіст сказав, хто розвалив київське "Динамо": "Шарахався з боку в бік...".

Також Знай.иа писав, що Мессі повертається: футболіст відновився після травми.

Ще Портал Знай.иа повідомляв, що Вернидуб міг очолити київське "Динамо": чому Суркіс прийняв інше рішення, деталі.