Екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) проведе свій дебютний бій у суперважкій вазі 12 жовтня в Чикаго (США).
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Со-промоутер Усика Едді Хірн заявив, що Карлос Такам не буде суперником українця, як планувалося раніше.

Карлос Такам, Getty Images
Карлос Такам, Getty Images

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За даними інсайдера The Athletic Майка Коппінджера, суперником Усика може стати непереможений американець Тайрон Спонг (13-0, 12 КО).
Також розглядається кандидатура Браянта Дженнінгса (24-2, 14 КО).
Офіційно ім'я суперника Усика буде оголошено 30 серпня.
Стало відомо, що до цього бою Усик готується під керівництвом Анатолія Миколайовича Ломаченка, батька і тренера чемпіона світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василя Ломаченка (13-1, 10 КО).
Фото одного з тренувань опубліковано на офіційній сторінці Усика і Ломаченка в Instagram.

За цей бій Усик отримає 1,2 мільйона доларів, а його суперник - 800 тисяч доларів.
В разі перемоги у цьому бою Усик претендуватиме на значно більші гонорари в наступних поєдинках в суперважкій вазі.
Як раніше писав Знай.ua, Олександр Усик отримав травму та не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО), який був запланований на 25 травня цього року.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер розповів про травму Олександра Усика та строки відновлення.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще