Перша ракетка України Сергій Стаховський зворушливо розповів про головну перемогу в житті - свою кохану дружину Анфісу.
На своїй сторінці в Instagram спортсмен опублікував відео, де вони з дружиною разом співають.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Моя найгучніша перемога в житті - це моя кохана дружина! Мати змогу ділитися усім, долати перешкоди, радіти успіхам, створити родину, виховувати трьох неймовірних дітей, і все це з радістю, посмішкою, порозумінням та любов'ю! Про таке можна тільки мріяти! Безмежно тебе кохаю", - підписав відео Стаховський.
Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
Нагадаємо, Сергій Стаховський вийшов у третє коло турніру серії Challenger на Мальорці.

Стаховський у складному матчі переміг серба Данило Петровича з рахунком 3:6, 7:6(3), 6:6 (1:0), відмова.

Поєдинок тривав 2 години 21 хвилину. За цей час Стаховський не допустив жодної подвійної помилки і виграв два гейми на прийомі.

У першому сеті Петрович виявився сильнішим за українця, у другому Стаховський змиг стримуваті суперника. У третьому ж сеті сербський тенісист підсковзнувся і травмував ногу, і не зміг продовжити гру.

У третьому колі Стаховський зустрінеться з 239-ю ракеткою світу Блажем Кавчичем.

Як раніше писав Знай.ua, перша ракетка України Еліна Світоліна вперше з березня цього року понялась в ТОП-5 в оновленому рейтингу WTA.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
Зараз Світоліна займає п'яту сходинку в рейтингу найкращих тенісисток світу.
Леся Цуренко, яка через травму ліктя знялася з турніру в Цинциннаті, втратила відразу 5 позицій (40), а Даяна Ястремська опустилася на одну сходинку (33).