Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (27-0) заявив, що його конфлікт з екс-чемпіоном Конором Макгрегором (21-4) не закінчений.
Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Наш бій з Конором пройшов, але конфлікт не закінчений. Мені недостатньо перемоги над ним. Нам треба розмазати всю його команду. Я думаю так зараз, і я так думав до бою. Тоді я своїй команді сказав: "Сьогодні ми йдемо воювати".
Ця війна ніколи не закінчиться, а якщо ми побачимо когось із його команди на вулиці, ми влаштуємо бійку. 100%. І неважливо, що нас можуть посадити у в'язницю, ми цього не боїмося", - передає слова Нурмагомедова ESPN.

Нагадаємо, Нурмагомедов переміг Конора Макгрегора задушливим прийомом у четвертому раунді на UFC 229 у жовтні минулого року.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Після бою росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Як раніше повідомляв Знай.ua, Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.
"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.

Нагадаємо, 26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.