Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) 31 серпня проведе бій проти британця Люка Кемпбелла (20-2, 18 КО). На кону поєдинку стоятимуть пояси WBA, WBO і WBC в легкій вазі.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Бій Ломаченко - Кемпбелл відбудеться на арені O2 в Лондоні.
Бій Ломаченко - Кемпбелл відбудеться 31 серпня в Лондоні
Бій Ломаченко - Кемпбелл відбудеться 31 серпня в Лондоні
Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі британець Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО) дав Кемпбеллу декілька порад напередодні бою з Ломаченком.
"Почни з афірмації для себе: "Я найкращий, я чемпіон, я можу побити Ломаченка". Досить щодня постійно вимовляти три слова, і ти почнеш вірити в це. Ти дійсно повинен повірити в перемогу. Я кажу зараз, виходячи з власного досвіду.
Ломаченко хоче поставити тебе в положення, у якому ти будеш робити незручні для себе речі. Так що треба фінтити, коли він спробує накинутися на тебе. Він буде показувати трюки, рухатися під кутами. Не попадися в його пастку, не забувай про захист і зберігай гострий розум. Протягом поєдинку дотримуйся свого геймплану. Бий по корпусу, переводь джебом на голову. Якщо ти будеш викидати певні удари, і вони почнуть доходити до цілі, спробуй розвинути свій успіх. Це 12-раундовий бій. Це марафонський забіг, а не спринт", - сказав Джошуа у коментарі Sky Sport.
Повідомляється, що бій рефері призначений шотландець Віктор Лафлін.

Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл, Getty Images
Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл, Getty Images

Дивіться промо-ролик бою Ломаченко - Кемпбелл:

За бій з Кемпбеллом Ломаченко отримає рекордний гонорар в розмірі 4 мільйонів доларів.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко розповів про головне досягнення в кар'єрі.