Футбольний клуб "Шахтар" впевнено здолав "Олімпік" у донецькому дербі. Матч відбувся у рамках 6-го туру української Прем'єр-ліги й завершився з рахунком 4:0.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Команди жваво розпочали матч і обмінялися небезпечними атаками вже на старті зустрічі. Проте, "гірники" доволі швидко взяли гру під свій контроль, навіть без активного пресингу. Та перший серйозний момент створили гравці Олімпіка, коли Політило на 12-й хвилині пробив над перекладиною.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Коли здавалося, що команди підуть на перерву лише за мінімальної переваги підопічних Луїша Каштру, своє слово сказав Манор Соломон. Юний ізраїльтянин скористався тотальним провалом у захисті "Олімпіка", обіграв голкіпера та ударом по порожніх воротах зробив рахунок 2:0.

Остаточну крапку в матчі поставив усе той ж Мораєс, який за десять хвилин до кінця зустрічі головою вдало замкнув подачу з правого флангу від Сергія Болбата. Зазначимо, що поза заявкою "Шахтаря" на цю дуель опинився капітан Тайсон, до якого останнім часом виявляють зацікавленість італійські "Рома" та "Мілан".

"Таким чином, розбивши "Олімпік", "гірники" продовжують впевнено лідирувати у внутрішній першості. Наразі, в активі команди Каштру вже 18 очок з 18 можливих.

Нагадаємо, зірковий новачок "Динамо" похвалився розкішним будинком і машиною: дівчатка, не пропустіть свій шанс.

Як повідомляв Знай.uа гола дружина футболіста повернулася до фанів "тим самим місцем": цю стійку на голові важко повторити, фото.

Знай.uа писав, у дружини Морозюка - нова конкурентка? Напівгола пасія українського футболіста влаштувала дефіле по Києву, пікантні кадри.