Джорджина Родрігес, дружина зіркового нападника "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду, поділилася відео, де танцює на пуантах.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Також дівчина ділиться фотографіями зі спортзалу, де демонструє блискучу розтяжку.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, в інтерв'ю The Sun Джорджина розповіла, що підтримує бодипозитив.

"У дитинстві я була дуже худою і завжди хотіла набрати зайву вагу. Тепер же ми живемо в той час, коли потрібно бути худою, щоб вважатися красивою. Я ж завжди була за пишні форми і бодіпозитив.
Підтримую жінок всіх національностей з різними фігурами, але мені подобається їсти здорову їжу і щодня займатися спортом. Час від часу я піддаюся спокусам, але завжди намагаюся уникати шкідливу їжу. Я дотримуюся середземноморської дієти, і їм овочі та м'ясо.
Менталітет змінюється, і я дуже цьому рада. Дівчата не заслуговують тиску, який отримують від громадськості. Кожна жінка індивідуальна завдяки своїм досягненням. Потрібно навчитися любити себе такою, яка ти є. Ми всі різні та унікальні", - розповіла Джорджина.

Нагадаємо, Родрігес розповіла про стосунки з футболістом.

25-річна модель підкреслила, що гроші її взагалі не цікавлять.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Роналду вперше за 12 років не увійшов у першу трійку найкращих бомбардирів чемпіонату.