Стало відомо, що півзахисник збірної України Євген Коноплянка продовжить свою футбольну кар'єру у складі донецького "Шахтаря". Про це повідомляє прес-служба "гірників".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Так, 29-річний український футболіст підписав угоду з чемпіонами України на три роки.

Першим професійним клубом Євгена був "Дніпро", де він дебютував у 17-річному віці. З командою Коноплянка ставав срібним і бронзовим призером чемпіонату України, а в сезоні-2014/15 дійшов до фіналу Ліги Європи.

Пізніше виступав за іспанську "Севілью", з якої в 2016 році виграв Лігу Європи, і німецький "Шальке". У сезоні-2018/19 провів за гельзенкірхенців 21 матч у всіх турнірах, забив один гол і віддав дві досить результативні передачі.

Слід зазначити, що на Євгена також претендували турецькі "Бешикташ" і "Фенербахче".

Нагадаємо, що клуб "Сампдорія" з Чемпіонату Італії переманює Коноплянку.

Як повідомляв портал Знай.ua "Шахтер" визначився з долею Тайсона.

Також портал Знай.ua писав, що відбулося жеребкування Ліги чемпіонів.