Екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) проведе свій дебютний бій у суперважкій вазі проти непереможеного американця Тайрона Спонга (13-0, 12 КО).
Бій відбудеться 12 жовтня в Чикаго, США.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Со-промоутер українця Едді Хірн прокоментував майбутній поєдинок.
Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
За його словами, Усик - феноменальний боксер, і його дебют в хевівейті - найочікуваніший бій року.
"Дебют Усика в суперважкій вазі - один з найочікуваніших моментів боксу в 2019 році, і я не можу дочекатися, щоб побачити його. Усик - феномен, який домінував у важкій вазі.
Тепер, коли він готується поборотися за титул чемпіона світу в суперважкій вазі, йому необхідно спочатку перемогти Тайрона Спонга. Спонг буде вибухонебезпечним, і ми очікуємо важкий наелектризований бій між ними", - сказав Хірн.
Тайрон Спонг - нідерландський боксер, який виступає у першій важкій і важкій вагових категоріях.
Колишній чемпіон з кікбоксингу Glory 9 (2013) і чемпіон світу з тайського боксу W. F. C. A. (2007-2008) у першій важкій вазі (до 95 кг).
За цей бій Усик отримає 1,2 мільйона доларів, а його суперник - 800 тисяч доларів.
В разі перемоги у цьому бою Усик претендуватиме на значно більші гонорари в наступних поєдинках в суперважкій вазі.
Як раніше писав Знай.ua, Олександр Усик отримав травму та не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО), який був запланований на 25 травня цього року.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер розповів про травму Олександра Усика та строки відновлення.