Хавбек збірної Українці і британського футбольного клубу "Вест Хем Юнайтед" Андрій Ярмоленко розповів про парі з Даріо Срна, згідно з яким якщо "Динамо" не стане чемпіоном, він оплатить вечерю в ресторані. Передає Sport.ua.

"Я готовий. Якщо "Динамо" не виграє чемпіонат - нехай вибирає будь-ресторан", - заявив Ярмоленко.

Крім того, хавбек відмовився давати поради Віктору Циганкову, якого регулярно намагаються купити закордонні клуби.

"Я не люблю давати комусь поради. У кожної людини своє життя, свої погляди і свої думки. Я не знаю, як вони домовилися з президентом. Особисто мені скаржитися нема на що. Я все життя мріяв грати в "Динамо", і я задоволений, що залишив якийсь слід у цьому великому клубі", - розповів Ярмоленко.

Футболіст не став засуджувати Євгена Коноплянку, який вирішив перейти в "Шахтар".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Не розумію, про який крок назад може йти мова. "Шахтар" - чудова команда, яка виступає в Лізі чемпіонів, показує хороший футбол. Я не вважаю, що це крок назад", - заявив Ярмоленко.

Нагадаємо, колишній форвард збірної розкрив секрет тріумфу Зінченко в Мансіті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дружина Есекіеля Гарая вразила оголеною фотографією.

Також "Знай.uа" писав, дружини Коноплянки, Ротаня і Матеуса оголилися на яхті.