Російський боксер і колишній чемпіон світу в першій важкій вазі Мурат Гассієв зізнався, що досі реабілітується після травми руки. І він навіть не зможе дебютувати в супертяжах в жовтні.

В 2018 році українець Олександр Усик сильно "відмолотив" Гассієва в Москві. Це стало причиною того, що він не зможе вийти на ринг 12 жовтня. В цей день Гассієв повинен був дебютувати в суперважкому дивізіоні в Чикаго, але, по всій видимості, росіянин не зможе відновитися після травми руки.

"Малоймовірно, що мій бій пройде в жовтні. Я продовжую відновлюватися після травми. Тепер все залежить від самопочуття, але головне – швидше відновитися", – наводить слова Гассієва BoxingScene.

Передбачалося, що Гассієв виступить в андеркарді дебютного бою Олександра Усика в суперважкій дивізіоні проти голландця Тайрона Спонга.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Проте на цей раз йому не вдасться взяти участь у цьому бою.

Нагадаємо, Усик перед дебютом у супертяжах зібрався до інопланетян.

Як повідомляв Знай. ua, суперника Усика переслідують нещастя, травма на травмі.

Також Знай. ua писав, що знаменитий американський тренер звернувся до світу з-за Усика.