Відомий російський боєць змішаних бойових мистецтв Хабіб Нурмагомедов став найпопулярнішим у соціальній мережі Instagram серед користувачів РФ. Нурмагомедову вдалося обігнати співачку Ольгу Бузову, яка мала найбільше прихильників у цій соцмережі раніше.
Приток нових фоловерів йому забезпечила над американцем Дастіном Пор'є. На відмітці 16 318 000 фоловерів Нурмагомедов і Бузова зрівнялися, а потім спортсмен обігнав співачку. Однак зараз різниці між ними практично немає.

Зазначимо, що у суботу, 7 вересня, в Абу-Дабі пройшов турнір UFC 242. Головний бій - поєдинок росіянина Хабіба Нурмагомедова та американця Дастіна Пор'є за титул чемпіона в легкій вазі. У цьому бою Хабіб вперше вийшов захищати свій титул чемпіона в легкій вазі, який він здобув його минулого року.

Перші два раунди російський боєць здобув перевагу і в третьому вже отримав безумовну перемогу і нокаутував Дастіна.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У своїй промові Хабіб подякував всевишньому, батьку, тренеру. Після того, як бійці символічно обмінялись футболками, він пообіцяв продати цю футболку, адже Дастін займається благодійністю і саме на неї Хабіб пообіцяв пустити гроші, які отримає від бою.