Канадська тенісистка Б'янка Андреєску в цьому році злетіла до рекордного рівня, обігравши Серену Вільямс у фіналі US Open, і завоював свій перший титул у Великому шоломі.

Так, 19-річна спортсменка стала першою жінкою, яка виграла Відкритий чемпіонат США у своєму дебютному турнірі в Open era. Але реакція матері на перемогу доньки в суботу, 7 вересня, змусить вас думати інакше.

Так, нещодавно у мережі з'явилася гіфка, на якій бездоганно одягнена Марія Андреєску ввічливо плескає в кінці турніру. Через кілька днів Б'янка опублікувала її у своєму Twitter, додавши, що вона "ніколи не буде такою крутою".

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що Б'янка Андреєску перемогла легендарну тенісистку Серену Вільямс і вперше в кар'єрі виграла Відкритий чемпіонат США US Open.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл звинуватили в "прольоті" Серени Вільямс.

Також портал Знай.uа писав, що перша ракетка України Еліна Світоліна піднялася на третю сходинку в оновленому рейтингу WTA.