Легендарна американська тенісистка Серена Вільямс, багаторазова володарка титулів "Великого шолома", здобула на US Open 100-ту перемогу в кар'єрі.
В 1/4 фіналу Відкритого чемпіонату США Вільямс легко обіграла китаянку Ван Цян (6:1, 6:0).
Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Після перемоги Вільямс поділилася враженнями від матчу, розповіла про ставлення до тенісу, і зізналася, що не пам'ятає свою першу перемогу на US Open.
"Ні, я не намагаюся нікого залякувати. Я така, яка є. Я завжди була людиною, яка виходить на корт і реве, і кричить, і скаржиться, і плаче, і бореться.
Я дуже пристрасно ставлюся до своєї роботи. Більшість людей, які люблять свою справу, пристрасно ставляться до неї. Я теж", - розповіла Серена.

Серена Вільямс, WTA
Серена Вільямс, WTA

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Це буде історичний матч, оскільки серед українських тенісистів нікому не вдавалося вийти в півфінал на Відкритому чемпіонаті США.

Як раніше писав Знай.ua, Еліна Світоліна вперше з березня цього року піднялася в ТОП-5 в оновленому рейтингу WTA.

Зараз Світоліна займає п'яту сходинку в рейтингу найкращих тенісисток світу.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Леся Цуренко, яка через травму ліктя знялася з турніру в Цинциннаті, втратила відразу 5 позицій (40), а Даяна Ястремська опустилася на одну сходинку (33).