Україна в майбутньому буде претендувати на проведення юніорського чемпіонату світу з футболу, повідомляє Хвиля з посиланням UNN.

Про це розповів головний тренер збірної U-20 Олександр Петраков.

За його словами, з такою пропозицією виступив президент України Володимир Зеленський

"Під час нашого нагородження президент Зеленський сказав, а чому б вам не замахнутися на чемпіонат світу. Цю ідею повністю підтримав Андрій Павелко. Тому ми попросили підтримки у Чеферина, щоб він нас підтримав, нашу заявку в майбутньому на проведення футбольного чемпіонату світу.

Я думаю, що це буде все-таки за U-17, 24 збірні. Коли це буде - не знаю, але він обіцяв підтримати нашу ініціативу. Він не має права голосу, УЄФА, але ФІФА має право голосу. Для мене це було найбільш значущим моментом зустрічі з Чефериним в УАФ. Я б дуже хотів, щоб ми провели цей чемпіонат", - сказав Петраков.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, збірна України виграла молодіжний чемпіонат світу з футболу. 15 червня у польському Лодзі відбувся фінальний матч чемпіонату світу U-20, в якому грали збірні України та Південної Кореї.

Збірна України виграла молодіжний ЧС
Збірна України виграла молодіжний ЧС

Нагадаємо, півзахисник збірної України Євген Коноплянка підписав з донецьким "Шахтарем" контракт на три роки.
За інформацією німецького видання Bild, "Шахтар" заплатив за 29-річного українця 1,5 млн євро.
Стало відомо, що зарплата Євгена Коноплянки в донецькому клубі складе близько 1,7 мільйона євро на рік.