Збірна України в товариському матчі з Нігерією зіграла внічию - 2:2.

Півзахисник Андрій Ярмоленко вважає, що українська збірна у першому таймі програла нігерійцям у швидкості.

"У нас були проблеми в першому таймі через контратаки Нігерії. Ми поступилися їм в деяких моментах. Вони дуже швидкі і скористалися нашими помилками. У другій половині гри ми перебудувалися і зуміли зупинити суперника, при цьому самі змогли забити", - сказав Андрій Ярмоленко.

Нагадаємо, збірна України в товариському матчі з Нігерією зіграла внічию - 2:2.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Незважаючи на товариський статус гри, цей матч виявився дуже насиченим і видовищним.

Вже на 4-й хвилині Нігерія відкрила рахунок в поєдинку. Калу і Івобі, удвох прошивши оборону українців, створили момент для свого партнера - Жозефа Арібо, і той з близької відстані переправив м'яч в сітку воріт Луніна. Україна програє - 0:1.

На 34-й хвилині Нігерія забиває другий м'яч. Караваєв в своєму штрафному сфолив проти Самюеля Калу, суддя призначив пенальті, який реалізував Осімхен. Лунін ледь не дістав м'яч, але "ледь" не рахується. Україна - Нігерія - 0:2.

За 20 хвилин до фінального свистка трибуни "Дніпро-Арени" спалахнули оплесками. Причиною цього став не гол, а вихід знакової для дніпровського футболу людини - на полі з'явився Євген Коноплянка.

А чекрез менш як десять хвилин трибуни вибухнули оваціями - Україна відіграла один м'яч. Олександр Зінченко увірвався в штрафну, отримав передачу від Караваєва і ударом від штанги відмінно пробив в ближній кут. Так рахунок в матчі Україна - Нігерія став 1:2.

А вже на 79-й хвилині Яремчук зрівнює рахунок. Правда, ігровий снаряд торкнувся руки Яремчука, проте суддя після довгих консультацій з асистентом все-таки вирішив зарахувати гол.

У підсумку матч так і закінчився - вольова нічия 2:2 для України.

Як писав Знай.ua, відкрите тренування збірної України викликало ажіотаж в Дніпрі.

Як повідомляє офіційний сайт Української асоціації футболу, тренування відвідали близько 7 тисяч уболівальників.

Перед початком тренування організатори розіграли п'ять м'ячів з автографами футболістів, а після - влаштували автограф та фотосесію.

Відкрите тренування збірної України в Дніпрі
Відкрите тренування збірної України в Дніпрі

Відкрите тренування збірної України в Дніпрі
Відкрите тренування збірної України в Дніпрі

Відкрите тренування збірної України в Дніпрі
Відкрите тренування збірної України в Дніпрі

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Коноплянка зворушливо попрощався з німецьким "Шальке", за який виступав три роки.