У скандальній справі, у якій пападающего ПСЖ і збірної Бразилії Неймара звинувачували у зґвалтуванні, з'явилися нові подробиці.

Як повідомляє Associated Press, поліція Сан-Паулу звинувачує можливу жертву цієї історії модель Наджиле Тріндаде в наклепі та здирництві.

Дівчина сама може потрапити у в'язницю за несправедливі звинувачення.

Раніше Тріндаде дала інтерв'ю одному з каналів, в якому розповіла, що футболіст бив її під час сексу, а в соцмережах з'явилося відео, як вона сама вдарила Неймара в готелі.

Юристи моделі відмовилися вести цю справу, тому що дівчина зізналася у розмові з ними, що секс з Неймаром був за обопільною згодою. А в кінці липня поліція закрила цю справу за відсутністю доказів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Неймар, Getty Images
Неймар, Getty Images

Як писав Знай.ua, "Парі Сен-Жермен" відхилив пропозицію каталонської "Барселони" щодо нападника Неймара.

Таке рішення було прийнято після двох днів складних переговорів.
Передбачалося, що іспанський клуб готовий відпустити в Париж Івана Ракітіча (повноцінний трансфер) і Усмана Дембеле (річна оренда), та додати 130 мільйонів євро.
Футболісти "Барселони" не погодилися на такі умови.
Нагадаємо, окрім "Барселони" Неймаром цікавиться мадридський "Реал".
Наголошується, що "Барселона" вже замовила футболки з прізвищем 27-річного форварда, а сам гравець вже навіть записав відеозвернення до фанатів ПСЖ.
Нагадаємо, раніше "Барселона" пропонувала за Неймара 40 мільйонів євро плюс Коутінью та Дембеле, але керівництво ПСЖ відмовилося.
Наголошується, що ПСЖ оцінює Неймара в 250 мільйонів євро.
Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Неймара позбавили капітанської пов'язки.