Екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) готується до дебютного бою в суперважкій вазі проти непереможеного американця Тайрона Спонга (13-0, 12 КО).
Бій відбудеться 12 жовтня в Чикаго, США.

Со-промоутер українця Едді Хірн пояснив, чому першим суперником у новому дивізіоні обрали саме Спонга.

"Я думаю, цей суперник приверне увагу багатьох людей. Ми вже майже продали арену Wintrust.

Спонг - номер чотири в рейтингу WBO. Це самий высокорейтинговій можливий опонент в організації, де Усик є обов'язковим претендентом.

Звичайно, більшість людей знає його з кікбоксингу та ММА. Він дуже хороший кікбоксер, сильний панчер, у нього хороше підборіддя. Я знаю, багато людей очікують, що Усик його пройде, але нам потрібно побачити. Я думаю, це буде видовищний поєдинок", - розповів Хірн.

Тайрон Спонг - нідерландський боксер, який виступає у першій важкій і важкій вагових категоріях.
Тайрон Спонг
Тайрон Спонг
Колишній чемпіон з кікбоксингу Glory 9 (2013) і чемпіон світу з тайського боксу W. F. C. A. (2007-2008) у першій важкій вазі (до 95 кг).
За цей бій Усик отримає 1,2 мільйона доларів, а його суперник - 800 тисяч доларів.
Як раніше писав Знай.ua, Олександр Усик отримав травму та не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО), який був запланований на 25 травня цього року.

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер розповів про травму Олександра Усика та строки відновлення.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще