Мати дітей Анатолія Тимощука, ветерана збірної України та тренера "Зеніту", відбирає у нього п'ять елітних квартир на Крестовському острові і капітали у Газпромбанку.

Повідомляється, що Надія Навроцька-Тимощук в Німеччині відсудила €15 тис аліментів і захопила німецька особняк, який Тимощук купив на гроші "Газпрому".

У баварському Мюнхені Тимощука судять за фальсифікацію доходів. Рятуючись від українки, він переписав ресторан Food Park і авто Porsche Panamera на коханку - PR-художницю Анастасію Климову.

Крім того, Надія Тимощук подала позов про стягнення аліментів з колишнього чоловіка. Третина щомісячних доходів буде утримуватися на користь дочок-близнюків, які народилися у них в 2009 році. Надія та Анатолій одружилися у 2000 році.

Анатолій та Надія з дітьми
Анатолій та Надія з дітьми

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
Як писав портал Знай.ua, півзахисник збірної України Євген Коноплянка підписав з донецьким "Шахтарем" контракт на три роки.
За інформацією німецького видання Bild, "Шахтар" заплатив за 29-річного українця 1,5 млн євро.
Стало відомо, що зарплата Євгена Коноплянки в донецькому клубі складе близько 1,7 мільйона євро на рік.