Вони пройшли найбільш небезпечні гарячі точки - Донбас і Нагорний Карабах. Втратили кінцівки, але досі плекають віру у себе. Саме таким був нещодавній товариський матч збірних України та Азербайджану.

Зірки "Ігор нескорених" зустрілися на полі у Києві. Футболісти з Азербайджану приїхали підтримати наших хлопців, котрі втратили кінцівки під час бойових дій у зоні АТО.

Матч ветеранів: Україна-Азербайджан
Матч ветеранів: Україна-Азербайджан

Тепер вони вчаться жити заново, і судячи з усього, вже непогано із цим впоралися.

"Хотіли показати усім, що ми не слабкі. Ми стараємося", - каже капітан збірної Чингіз Мамедов.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Матч ветеранів: Україна-Азербайджан
Матч ветеранів: Україна-Азербайджан

До слова, середній вік їхньої команди - 30-35 років. І досвід грає їм на руку. Милиці вже допрацювали - спеціально, аби не вислизали з рук. Дивлячись цей мачт, розумієш: швидкості їм не займати. Така практика спільних змагань, нехай і товариських, дуже допомагає ветеранам у реабілітації. Вони не просто більше рухаються, а й знову відчувають смак життя.

Нагадаємо, Тайсон припустився фатальної помилки у "Шахтарі".

Як повідомляв Знай.ua, дружина обібрала Тимощука до нитки.

Також Знай.ua писав що Зінченко описав життя зібрної України трьома словами.