Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (28-0) може провести наступний бій проти екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях легендарного канадського бійця Жоржа Сен-П'єра (28-2), який оголосив про завершення спортивної кар'єри.

Про це повідомив менеджер Нурмагомедова Різван Магомедов.

"Жорж Сен-П'єр буде наступним суперником Хабіба. Нікого не хвилює, що хоче Фергюсон", - сказав Магомедов.

Нагадаємо, 7 вересня в Абу-Дабі (ОАЕ) відбувся турнір UFC 242, в головній події якого Хабіб Нурмагомедов (28-0) захистив свій титул у бою проти американця Дастіна Пор'є (25-6).

Хабіб Нурмагомедов і Дастін Пор'є, Getty Images
Хабіб Нурмагомедов і Дастін Пор'є, Getty Images

Нагадаємо, раніше Нурмагомедов назвав наступного суперника.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще
"Щоб стати і залишатися чемпіоном, потрібно бути дуже дисциплінованим. Також потрібно багато дисципліни, щоб зупинитися, коли ти відчуваєш, що знаходишся в найкращій фізичній і психологічній формі у своєму житті, але я завжди планував піти зі спорту будучи на вершині і в повному здоров'ї. Я хочу подякувати моїй сім'ї, фанатам, тренерам та спаринг-партнерам, моїм спонсорам та агентам за їх бездоганну підтримку протягом усіх цих років.
Ніяких сліз. Я дуже щасливий зробити це. Це був довгий процес, але настав час піти. Лише кільком людям вдалося зробити це, і я завжди говорив, що хочу піти у відставку за власним бажанням і мені не велять зробити це. Йти треба на вершині", - сказав Сент-П'єр.

За свою кар'єру в UFC з 2002 року Жорж Сен-П'єр провів 28 боїв, 26 з яких виграв. Завоював титули чемпіона UFC у напівсередньому і середньому дивізіонах.
На його рахунку перемоги над такими відомими бійцями як Бі Джей Пенн, Метт Хьюз, Джош Кошчек, Тіаго Алвес, Нік Діас, Джонні Хендрікс і Майкл Біспінг.

Сен-П'єр також був удостоєний нагород як Найкращий боєць 2008, 2009, 2010 років за версією авторитетних організацій.
Свій останній бій Сен-П'єр провів у листопаді 2017 року, коли достроково переміг британця Майкла Біспінга.

Як повідомляв портал Знай.ua, Пор'є вирішив поквитатися з Макгрегором.