Німецький промоутер Калле Зауерланд вважає, що екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) зможе перемогти британського екс-чемпіона в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО).

Ентоні Джошуа
Ентоні Джошуа

"Усик для мене самий рухливий суперважковаговик, але він багато пропускає. Бріедіс і Хук показали це.

Якщо прибрати можливість випадкового нокауту, адже Джошуа може нокаутувати будь-кого, то Усик переможе", - сказав Зауерланд.

Нагадаємо, зараз Усик готується до дебютному бою в суперважкій вазі проти непереможеного американця Тайрона Спонга (13-0, 12 КО).

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще
Бій відбудеться 12 жовтня в Чикаго, США.
Тайрон Спонг - нідерландський боксер, який виступає у першій важкій і важкій вагових категоріях.

Тайрон Спонг
Тайрон Спонг

Колишній чемпіон з кікбоксингу Glory 9 (2013) і чемпіон світу з тайського боксу W. F. C. A. (2007-2008) у першій важкій вазі (до 95 кг).
За цей бій Усик отримає 1,2 мільйона доларів, а його суперник - 800 тисяч доларів.
Со-промоутер українця Едді Хірн прокоментував майбутній поєдинок.
За його словами, Усик - феноменальний боксер, і його дебют в хевівейті - найочікуваніший бій року.
"Дебют Усика в суперважкій вазі - один з найочікуваніших моментів боксу в 2019 році, і я не можу дочекатися, щоб побачити його. Усик - феномен, який домінував у важкій вазі.
Тепер, коли він готується поборотися за титул чемпіона світу в суперважкій вазі, йому необхідно спочатку перемогти Тайрона Спонга. Спонг буде вибухонебезпечним, і ми очікуємо важкий наелектризований бій між ними", - сказав Хірн.
Як повідомляв портал Знай.ua, Усик дав майстер-клас з боксу.