Стало відомо, що асистент Луїша Каштру Вітор Северино прокоментував скандальну ситуацію з Тайсоном, який хотів перейти в Рому.

"Це нормальна ситуація у футболі. Тому я сьогодні тут, а не в Віторії Гімараєш. Хороші професіонали завжди затребувані в інших клубах. Наша робота – тренувати і готувати гру, а все інше пов'язане з адміністрацією клубу. Вони приймають рішення. Вважаю, що у великих клубах тренерський штаб не повинен переживати із-за грошей і гравців, тому ми абсолютно далекі від цієї ситуації. Тайсон – великий професіонал. Ось тільки закінчилася тренування, і він чудово працював. Можу сказати про Тайсона тільки позитивні речі. Як і про всіх гравців, якщо говорити про тренуваннях і матчах. Все, що стосується кар'єри, це питання гравців, агентів і керівництва клубу. чи Залишиться він капітаном? Наскільки я знаю, нічого не змінилося. Але на певні питання я, як тренер-асистент, не повинен відповідати. Луїш Каштру – головний тренер, і всі питання до нього", – поділився Северіно.

Нагадаємо, що вінгер донецького "Шахтаря" Тайсон може опинитися біля розбитого корита через невдоволення за провалений трансфер в "Мілан".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, півзахисник збірної України Євген Коноплянка провів перше тренування в "Шахтарі".

Також портал Знай.ua писав, що ветерани війни з України та Азербайджану провели товариський матч.