Відомий скандальний боксер Тайсон Ф'юрі стверджує, що йому наклали близько 40 швів, за даними ЗМІ - 47.

Переможцю Володимира Кличка, британському суперважковику Тайсону Ф'юрі після бою проти Отто Валліна на вихідних наклали понад 40 швів на рассеченном надбровье. Про це з посиланням на заяву боксера пише Vringe.

При цьому Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) вважає, що встигне залікувати травму до дати матчу-реваншу проти чемпіона світу за версією WBC Дионтэя Вайлдера.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Це ж бокс. Ви як хотіли, щоб піти купатися, але не намокнути? Це ж бійка", - відмахнувся Тайсон він бійцівських негараздів.

Тайсон Ф'юрі, Getty Images
Тайсон Ф'юрі, Getty Images

14 вересня Ф'юрі виборов вкрай непросту перемогу над маловідомим шведом Валлином (20-1, 13 КО). До бою букмекери і оглядачі вважали, що для фаворита це буде чи не "прохідний" поєдинок. Британець переміг одноголосним рішенням суддів, провівши майже весь бій з небезпечним розсічення над правим оком.

Наступний бій боксера очікується 22 лютого 2020 року проти Вайлдера (41-0-1, 40 КО). У грудні 2018-го їх поєдинок завершився внічию роздільним рішенням суддів.

Батько боксера прокоментував важку травму обличчя. За його словами, сину просто необхідна буде операція. У ході бою Тайсон Ф'юрі добряче розсік брову. Зараз він перебуває у лікарні. Батько каже, що ця травма - найгірше, що траплялось із його сином, він став слабким, як кошеня.

Нагадаємо, батько Тайсона Ф'юрі розповів про стан сина після бою з Отто Валліном: "Як кошеня".

Як повідомляв портал Знай.uа, Усик показав українцям, як треба паритись в бані: "Аж в очі світить...".

Також Знай.uа писав, що гаряча дружина футболіста "Шахтаря" показала круглий животик, оцінила навіть кохана Зінченка: "Ти була гарною".