У вівторок, 17 вересня, відбулася річниця трагічної загибелі легендарного футболіста київського "Динамо" Андрія Гусіна. 5 років тому спорстмен розбився на мотоциклі. Його вдова, Христина Гусіна, розповіла історію їхнього кохання і того, як їй вдалося пережити трагедію. Передає "Сьогодні".

Пара познайомилася у Києві коли Христині було 17 років на дні народження її хрещеної.

"Мами дружили між собою, вони були сусідами, відповідно, прийшов привітати подругу мами з днем народження і, власне, зібрався йти, до того моменту, поки моя хрещена не наполягла і не змусила його зайти у кімнату, він уже нікуди не поспішав", – згадує Христина.

Заради коханого Христині довелося відмовитися від кар'єри танцівниці, а той 2 року зважувався на пропозицію і ще 5 років відкладав садьбу.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Тому що він весь час був зайнятий і я, звичайно, взагалі перетворилася на таку неврівноважену молоду дівчину, кожен раз приходила РАГС, мені бабуся каже: "Що, ні, шо, знову?". Я кажу: "Так, він ніколи не одружиться". Тому що його за основний склад, то за другий склад, ось ці двотижневі збори, для нього професія завжди була визначальною у нашій родині", – розповідає жінка.

Гусіна зазначила, що футболіст примудрився запізнитися на власне весілля.

"На півгодини він запізнився. Привіз ще букет з завядшими трояндами, який я сама замовила, у загальному, але тим не менш, у будь-якому випадку, це все відбулося. Найсмішніше, що ми вранці, о шостій ранку, о восьмій ранку, о шостій ми вставали, о восьмій вже виліт літака, а об одинадцій він пішов на тренування у Києві, вся романтика, власне, на цьому закінчилася", – каже Гусіна.

За словами Христини, чоловік не відразу зважився забрати її до Києва, але дружина на останньому місяці вагітності зважилася переїхала до чоловіка в однокімнатну квартиру.

Нагадаємо, дружина Сидорчука позбавила фанатів сну оголеними фото з пляжу.

Раніше Знай.ua повідомляв, "Динамо" продовжило катастрофічне падіння у чемпіонаті.

Також Знай.ua писав, дівчина гравця "Динамо" підкорила Грецію соковитим тілом, а футболіст сумує за колишньою.