Один з лідерів донецького "Шахтаря" Тарас Степаненко розповів про суперництво з товаришем по збірній України, гравцем "Манчестер Сіті" Олександром Зінченком.

Зазначимо, що за два минулі роки "МанСіті" здобув три перемоги над "Шахтарем", в активі гірників - лише одна.

"Поки йому (Зінченку, - ред.) вдається мене підколювати. Сподіваюся, що коли-небудь настане момент, що і нам вдасться його підколоти.

Є дуже велике бажання, щоб ця надія справдилася вже сьогодні. Я цього дуже хочу.

Грати будемо максимально сильним складом. Ми провели достатню кількість матчів чемпіонату, були ігри збірних. Тому всі знаходяться в тонусі, з гарним настроєм готуємося до гри", - заявив Степаненко.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Нагадаємо, 18 вересня в Харкові відбудеться матч між "Шахтарем" та "МанСіті".

У прямому ефірі зустріч покаже телеканал "Футбол 2". Початок - 22:00.

Коефіцієнт на перемогу "Манчестер Сіті" в гостьовому матчі - 1,33. Перемога "Шахтаря" оцінюється коефіцієнтом 9,7. На нічию роблять ставку з коефіцієнтом 5,85.

Як повідомляв Знай.ua, 22-річний український легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко названий найдорожчим гравцем серед українських футболістів.

Олександр Зінченко
Олександр Зінченко

Популярний портал Transfermarkt оцінив півзахисника збірної України в 30 млн євро.

Його вартість зросла на 10 млн порівняно з попереднім оновленням даних порталу.

Ще одного українського футболіста Андрія Ярмоленка Transfermarkt оцінює в 20 млн євро. Стільки ж коштує півзахисник київського "Динамо" Віктор Циганков.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Зінченко став одним з найдорожчих гравців Прем'єр-ліги.