Непереможний український суперважковаговик, володар поясу WBF International, Владислав Сіренко (12-0, 11 КО) назвав умови бою з екс-абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі Олександром Усиком (16-0, 12 КО).

За словами Сіренка, за великий гонорар він би погодився на такий поєдинок.

Олександр Усик
Олександр Усик

"Вірю в успіх Усика в хевивейті. Хоча, звичайно, все не так просто, як здається. Для Усика з переходом в суперважкий дивізіон відкриється багато нового. Нового і цікавого. Там багато дуже великих, потужних хлопців, які небезпечні навіть своїми габаритами. Зрозуміло, таких швидких як Олександр серед супертяжів немає, але сила і габарити іноді стають вирішальними.

Можливо, якби мені запропонували хороші гроші, погодився б битися з Усиком. Але боротися за звичайні гонорари проти земляків не варто. У світі більше тисячі супертяжів. З них українців, якщо вірити Boxrec, - 12 або 15.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Просто іноді виникають ситуації, доводиться виходити в ринг проти того, кому протистояти не хочеш. В ідеалі я б не хотів битися з українцями. На щастя, в професійному боксі найчастіше є право вибору", - сказав Сіренко.

Нагадаємо, 12 жовтня Олександр Усик проведе дебютний бій у суперважкій вазі проти непереможеного американця Тайрона Спонга (13-0, 12 КО).

Бій відбудеться 12 жовтня в Чикаго, США.

Як писав Знай.ua, у тренувальний табір Усика прибули два супертяжа з США - колишній суперник Деонтея Уайлдера, Луїса Ортіса та В'ячеслава Глазкова Малік Скотт (38-3-1, 13 КО) і Райделл Букер (26-2, 13 КО), який у лютому минулого року відновив кар'єру після 14-річної перерви.

Со-промоутер українця Едді Хірн прокоментував майбутній поєдинок.
За його словами, Усик - феноменальний боксер, і його дебют в хевівейті - найочікуваніший бій року.
"Дебют Усика в суперважкій вазі - один з найочікуваніших моментів боксу в 2019 році, і я не можу дочекатися, щоб побачити його. Усик - феномен, який домінував у важкій вазі.
Тепер, коли він готується поборотися за титул чемпіона світу в суперважкій вазі, йому необхідно спочатку перемогти Тайрона Спонга. Спонг буде вибухонебезпечним, і ми очікуємо важкий наелектризований бій між ними", - сказав Хірн.
Тайрон Спонг - нідерландський боксер, який виступає у першій важкій і важкій вагових категоріях.

Тайрон Спонг
Тайрон Спонг

Колишній чемпіон з кікбоксингу Glory 9 (2013) і чемпіон світу з тайського боксу W. F. C. A. (2007-2008) у першій важкій вазі (до 95 кг).
За цей бій Усик отримає 1,2 мільйона доларів, а його суперник - 800 тисяч доларів.
Нагадаємо, Олександр Усик отримав травму та не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО), який був запланований на 25 травня цього року.

Як повідомляв портал Знай.ua, Спонг прокоментував бій з Усиком.