Київське "Динамо" ледве вирвало перемогу у шведського "Мальме" з рахунком 1:0. Як відомо, матч відбувся в рамках сезону 2019/2020 Ліги Європи на НСК "Олімпійському" 19 вересня.

Наші хлопці з перших секунд взяли ініціативу. При цьому шведи спочатку побудували свою гру на контратаках і встигли провести кілька випадів.

З 10-ї хвилини біло-сині взяли м'яч під свій контроль, намагаючись розхитувати в позиційній манері захист Мальме.

Вербич кілька разів опинявся в центрі уваги, але не встиг розпорядитися м'ячем у перспективній атаці, а потім просто виконав бездарний удар.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До середини матчу "Динамо" впевнено вів м'яч у центрі поля, і кілька разів проривало оборону противника.

Родрігес діяв особливо активно. За весь тайм "Динамо" жодного разу не потрапив в створ воріт. "Мальме" явно цілеспрямовано відійшов у глибоку оборону, чітко відбивався і вичікував момент для голу.

До середини другого тайму у виконанні віце-чемпіонів України стало менше флангової гри, а більше комбінацій низом. "Динамо" атакувало широко, на хороших швидкостях, завдавав удари, але гол забити не міг.

Було помітно, що над гравцями тиснула необхідність показати результат, і їм дуже не вистачало розкутості.

Розв'язка настала на 84-й хвилині. Шепелєв отримав м'яч на половині поля суперника, протягнув його до штрафної і віддав на Буяльського, який нарешті забив гол у сітку – він виявився переможним для Динамо.

Нагадаємо, що Олексій Михайличенко призначений на пост головного тренера київського "Динамо".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дуэлунд прокоментував чутки про відхід з "Динамо".

Також портал Знай.uа писав, що за прогнозами букмекерів, явним фаворитом цього матчу є київська команда.