У неділю, 22 вересня, відбувся матч Ворскла-Динамо. У Полтаві впевнену перемогу здобуло Динамо з рахунком 5:0.

Матч розпочався о 17:00. Вже стартова атака гостей могла завершитися взяттям воріт – Шепелєв пробив з меж штрафного майданчика, але удар вийшов несильним, тому Каневцев без проблем забрав м'яч. Ворскла відповіла невдалим виконанням кутового удару у виконанні Скляра. Той же Скляр відверто зірвав атаку динамівців у центрі поля – Можаровський обмежився лише усним попередженням.

На 10-ій хвилині Віктор Циганков забив перший гол. Також у першому таймі гості забили ще два голи. Протягом двох хвилин голами відзначилися Артем Шабанов і Карлос Де Піна.

Четвертий гол забив Артем Бесєдин. А за кілька хвилин до кінця гри Карлос Де Пена ефектно перекинув Ткаченка та оформив дубль. 5:0.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Зазначимо, що в активі "біло-синіх" 11 очок (5 місце). Востаннє кияни вигравали в чемпіонаті ще 3 серпня у Львова, а сьогодні здобули свою найбільшу перемогу в сезоні 2019/20. Ворскла знову не змогла забити у ворота Динамо та залишилася на 10-й позиції (7 балів).

Нагадаємо, гаряча дружина футболіста "Шахтаря" показала круглий животик, оцінила навіть улюблена Зінченко: "Ти була хорошою".

Як повідомляв портал Знай.uа, кохана Зінченка Влада Седан полізла на недобудову, щоб ефектно роздягнутися: "Я аж змій полюбив".

Також Знай.uа писав, що Шевченко поставив футболістам збірної України головну мету у відборі на Євро-2020: "Мене не цікавить..."