Легендарна американська тенісистка Серена Вільямс, багаторазова володарка титулів "Великого шолома", зізналася, від чого набирає зайву вагу.

За словами теннистстки, вона товстіє через попкорн.

"Я думаю, що через попкорн моя дупа зростає", - написала Серена в Твіттері.

Як писав Знай.ua, Серена Вільямс відверто розповіла про ставлення до тенісу.

"Ні, я не намагаюся нікого залякувати. Я така, яка є. Я завжди була людиною, яка виходить на корт і реве, і кричить, і скаржиться, і плаче, і бореться.
Я дуже пристрасно ставлюся до своєї роботи. Більшість людей, які люблять свою справу, пристрасно ставляться до неї. Я теж", - розповіла Серена.
Як писав Знай.ua, Серена Вільямс взяла участь у незвичайному челленджі. Вільямс зіграла в теніс відразу проти п'ятьох чоловіків.
Згідно з недавнім дослідженням, кожен восьмий британський чоловік упевнений, що зміг би обіграти Серену. Спортсменка вирішила це перевірити і вийшла на корт проти одного, двох, трьох, чотирьох і п'яти суперників. В результаті Серена розгромила усіх.

Нагадаємо, Серена знялася в мотиваційному рекламному ролику Nike - "Мрій безумніше".

Серена Вільямс
Серена Вільямс

В ролику, окрім Серени, яка озвучила відео, знялися американські олімпійські чемпіонки: гімнастка Симона Байлз, фехтувальниця Ибтихадж Мухаммад і сноубордистка Хлої Кім.
Серена розповіла про досягнення спортсменок, які, на жаль, постійно сталкиваютсят з сексизмом і гендерними стереотипами.
Кампанія закликає не кидати почате і прагнути до своїх мрій, навіть якщо іншим це здається божевільним.

"Покажіть їм, на що здатні божевільні", - говорить Серена у кінці реклами.

Як повідомляв портал Знай.ua, Серена Вільямс підхопила зіркову хворобу.