Російський боксер Олексій Заболотських трагічно загинув у Таїланді. Спортсменові було 35 років.

Трагедія сталася 22 вересня близько 7:00 ранку в місті Джомтьене: боксер випав з балкону четвертого поверху готелю.

Як розповів 18-річний знайомий боксера, Олексій Заболотських відпочивав з друзями і пив спиртне в Паттаї (3 км від Джомтьене), і в номер повернувся пізно вночі. Боксер вийшов на балкон, а потім його друзі почули крик і гучний шум. Вони вийшли на балкон і побачили тіло спортсмена на землі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Боксер помер по дорозі до лікарні від черепно-мозкової травми.

Поліція розслідує інцидент.

Стало відомо, що 35-річний Заболотських прилетів в Паттайю для участі у боксерських поєдинках. Друзі спортсмена повідомили, що він брав участь у рекламних акціях і заходах з боксу.

Як писав Знай.uа, російський боксер Максим Дадашев, який загинув у вівторок, 23 липня, у США, під час бою з пуерторіканцем Сабриэлем Матіасом переніс інсульт, але не зупинився. Спортсмена забрали з рингу в лікарню, де він впав у кому і через три дні помер.

Нагадаємо, що у мережі з'явилося відео, на якому тренер Максима Дадашева просить його зупинити бій.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ломаченко поділився зворушливим відео про загиблого Дадашева.

Також портал Знай.uа писав, що слідом за Дадашевим загадково загинув ще один російський боксер.