Обов'язковий претендент на титул IBF в середній вазі українець Сергій Дерев'янченко (13-1, 10 КО) та екс-чемпіон світу Геннадій Головкін (39-1-1, 35 КО) проведуть титульний бій 5 жовтня.

Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться 5 жовтня
Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться 5 жовтня

Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться на знаменитій арені "Madison Square Garden" у Нью-Йорку (США).

Геннадій Головкін поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку з українцем.

"Я не вважаю, що упустив свій момент. Я відчуваю себе чемпіоном. Я повернувся заради всіх моїх титулів. Це буде чемпіонський бій. Я відчуваю себе відмінно.

Я давно знаю Дерев'янченка. Я пам'ятаю його ще з часів Олімпіади 2008 року. Там він представляв українську збірну. Він досі виглядає добре. Дерев'янченко здається сильним боксером. Він не програвав у WSB. Сергій - хороший боксер. Я відчуваю, що він багато чого покаже на рингу. Бонусом стане його боксерський стиль.

Дерев'янченко - найкращий варіант серед опонентів, яких ми могли вибрати протягом такого короткого періоду часу. Ми виберемо інших суперників, коли вони стануть доступними. Можливо, Дерев'янченко - не самий відомий в США, але він відмінний опонент. Ми здобудемо перемогу і продовжимо рухатися далі, приймаючи нові виклики. Якщо з'явиться можливість провести об'єднавчий бій, ми це зробимо", - сказав Головкін.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Тренер Дерев'янченка Андре Розьє заявив, що впевнений у перемозі свого підопічного, та поділився тактикою на цей бій.

"Ми у всю працюємо, тренуємося. У Сергія є слабкі місця. Одне з них - його джеб. Але, повторюся, ми покращуємо навички ведення бою.

Також, ми працюємо над відходами. Нам потрібно змусити Головкіна відходити. Сергій буде працювати як акула-молот, що ріже кути.

Найголовніше це те, що він прислухається до мене. Якщо я попрошу відійти від канатів або поміняти напрям, Дерев'янченко це зробить. Тому я впевнений у перемозі мого підопічного", - цитує слова Розьє Boxingscene.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за бій з Головкіним Дерев'янченко хоче отримати 5,5 мільйонів доларів.
Геннадій Головкін володів титулом IBF з жовтня 2015 року по червень 2018 року, але втратив його через відмову провести бій з обов'язковим претендентом Сергієм Дерев'янченком.
Дерев'янченко у жовтні 2018 року розіграв вакантний титул американцем Деніелом Джейкобсом і програв розділеним рішенням суддів.

Як раніше писав портал Знай.ua, Дерев'янченко має намір битися з Головкіним, як в останній раз, та привезти пояс до України.