Сергій Лапін, перший тренер екс-абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО), відверто розповів про роботу в Криму.
За словами Лапіна, хоч він і виховав трьох олімпійських чемпіонів, пропозицій від топових боксерів йому не надходить.
Сергій Лапін
Сергій Лапін
"Чесно кажучи, пропозицій від топових боксерів світового боксу мені не надходило. Навіть тут, у Криму, я - ніхто. Хоча виховав трьох олімпійців: Сергія Доценка, Олександра Усика і Батира Ахмедова. Але ми потихеньку, крок за кроком, продовжуємо працювати і рухатися далі. Так вже у нас все влаштовано", - передає слова Лапіна MMABoxing.
Також тренер поділився очікуваннями від майбутнього бою Усика проти Тайрона Спонга (13-0, 12 КО), який відбудеться 12 жовтня в Чикаго (США).
Олександр Усик
Олександр Усик
"Я вважаю, що Усик цілком зможе конкурувати з провідними бійцями в хевівейті. І на це є вагома причина. Саша - швидкісний боксер. Якщо він примудрявся в швидкості обігравати важковаговиків, то супертяжів, які і так поступаються у цій швидкості, він буде обігравати взагалі без проблем", - вважає Лапін.

Нагадаємо, Усик готується до бою у США.

Як писав Знай.ua, у тренувальний табір Усика прибули два супертяжа з США - колишній суперник Деонтея Уайлдера, Луїса Ортіса та В'ячеслава Глазкова Малік Скотт (38-3-1, 13 КО) і Райделл Букер (26-2, 13 КО), який у лютому минулого року відновив кар'єру після 14-річної перерви.

Тайрон Спонг - нідерландський боксер, який виступає у першій важкій і важкій вагових категоріях.

Тайрон Спонг
Тайрон Спонг

Колишній чемпіон з кікбоксингу Glory 9 (2013) і чемпіон світу з тайського боксу W. F. C. A. (2007-2008) у першій важкій вазі (до 95 кг).
За цей бій Усик отримає 1,2 мільйона доларів, а його суперник - 800 тисяч доларів.
Нагадаємо, Олександр Усик отримав травму та не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО), який був запланований на 25 травня цього року.