У середу, 25 вересня, на стадіоні у Маріуполі однойменний клуб приймав київський "Динамо" в рамках перенесеного матчу 4-го туру Української Прем'єр-ліги.

Слід зазначити, що клубу "Динамо" буде досить складно обіграти "Маріуполь". До того ж футболіст Рустам Худжамов набрав хорошу форму. І початок матчу це тільки засвідчив.

Однак не можна сказати, що у киян не було шансів забити. Під кінець тайму саме "Динамо" створило більше моментів.

початок другого тайму кияни активізувалися, але забити їм знову не вдалося. Більш того, "Маріуполь" активно напружуючи оборону "Динамо".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

загалом, цей матч в Маріуполі можна назвати "гойдалкою". Команди по черзі створювали небезпечні моменти, однак виконавцю удару не вистачало точності.

Також слід підкреслити, що ці моменти командам вдавалося створити з-за помилок суперника.

В кінці загрози воротам створювали майже тільки кияни, в той час, як маріупольці "погрожували, що будуть загрожувати". В останні п'ять хвилин у штрафному майданчику "Маріуполя" почалася пожежа. Вже в компенсований час команда Михайличенка вирвала перемогу, завдяки чому зайняли третє місце.

"Маріуполь" — "Динамо"

Маріуполь: Худжамов, Кирюханцев — Чоботенко — Биков (Яворський, 50) — Корнієнко, Чурко — Чех (Горбунов, 85) — Тищенко — Вакула — Мішньов, Топалов (Путря, 71).

Динамо: Бойко, Кадар — Кендзера — Шабанов — Караваєв, де Піна (Шепелєв, 62) — Сидорчук — Буяльський (Гармаш, 89) — Циганков — Вербич, Родрігеш (Бесєдін, 62).

Гол: Вербич, 90.

Картки: Тищенко, 33; Биков, 44; Чех, 70; Путря, 88.

Нагадаємо, що Михайличенко отримав вищу нагороду в УПЛ.

Як повідомляв портал Знай.ua, півзахисник Динамо Кадири розповів про відновлення.

Також портал Знай.ua писав, що екс-гравець "Динамо" показав Михаличенко з несподіваного боку.