18-річний форвард "Ніцци" Ламін Діабі вкрав годинник за 70 тис. євро у свого одноклубника Каспера Дольберга, повідомляє AFP.
Футболіст сам зізнався в крадіжці, і вибачився перед головним тренером команди Патріком Віейрою.
За інформацією видання, Ламін Діабі прибув у розташування клубу зі своїм адвокатом. Раніше повідомлялося, що керівництво клубу розірве угоду, якщо вину гравця буде доведено.
Діабі виступає за "Ніццу" з 13 років, також виступає за молодіжну збірну Франції.
Як раніше писав Знай.ua, 19-річний захисник "Манчестер Юнайтед" Макс Тейлор переміг рак, і вже відновив тренування з командою U-23.

Лікарі вчасно виявили хворобу і провели успішний курс хіміотерапії. Відновлення зайняло 11 місяців.

"Я відчуваю себе дуже гордим і щасливим, що повернувся на поле і тепер перебуваю поруч зі своїми товаришами по команді та друзями.

Без неоціненної підтримки моєї сім'ї, товаришів по команді і, звичайно, медсестер і лікарів, моє повернення до навчання на цьому етапі було б неможливим.

Я хочу подякувати всьому медичному та спортивному персоналу клубу, з яким я працював протягом всієї моєї реабілітації", - передає слова Тейлора Sky Sports.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На своїй сторінці в Instagram футболіст написав, що щасливий приступити до тренувань.

Як повідомляв портал Знай.ua, Мессі відібрав головний "титул" у Роналду.