Чемпіон світу WBA, WBO, IBF, IBO у суперважкій вазі Енді Руїс (33-1, 22 КО) отримав пропозицію виступити на Олімпійських іграх-2020 в Токіо.
З такою пропозицією виступила Федерація боксу Мексики.
Руїс з радістю погодився на таку пропозицію. За словами боксера, він зробить все можливе, щоб прославити Мексику.
"Для мене було б великою честю представляти Мексику на Олімпійських іграх. У мене є контрактні зобов'язання, але ми зробимо все можливе, щоб зробити свій внесок і ще раз високо підняти Мексику. Велика ініціатива!", - написав Руїс у Твіттері.

Як писав Знай.ua, 7 грудня Руїс проведе реванш з екс-чемпіоном Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО). Бій відбудеться в Саудівській Аравії.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Нагадаємо, суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований через допінг.

Як повідомляв портал Знай.ua, Руїс отримав унікальний іменний пояс Snickers.