У літак німецького футбольного клубу "Герта" потрапила блискавка. Як повідомляє Bild, ніхто не постраждав.
Інцидент стався, коли футболісти поверталися додому в Берлін після переможного матчу з "Кельном" (4:0). Команда летіла на невеликому літаку на 32 людини, оскільки на потрібний час не було регулярних рейсів.
"Стався дуже гучний удар. Спалахнув величезний промінь світла, який бачив кожен.
На щастя, наступний матч "Герта" проти "Фортуни" з Дюссельдорфа пройде вдома", - розповів гендиректор клубу Михаєль Претц.
"Мені було страшно. Я радий, що ми спокійно приземлилися. Ніколи раніше я такого не відчував", - розповів футболіст команди Джавайро Ділросун.
Зазначимо, що після шести турів Бундесліги "Герта" займає десяте місце (7 очок).
Як раніше писав Знай.ua, 19-річний захисник "Манчестер Юнайтед" Макс Тейлор переміг рак, і вже відновив тренування з командою U-23.

Лікарі вчасно виявили хворобу і провели успішний курс хіміотерапії. Відновлення зайняло 11 місяців.

"Я відчуваю себе дуже гордим і щасливим, що повернувся на поле і тепер перебуваю поруч зі своїми товаришами по команді та друзями.

Без неоціненної підтримки моєї сім'ї, товаришів по команді і, звичайно, медсестер і лікарів, моє повернення до навчання на цьому етапі було б неможливим.

Я хочу подякувати всьому медичному та спортивному персоналу клубу, з яким я працював протягом всієї моєї реабілітації", - передає слова Тейлора Sky Sports.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На своїй сторінці в Instagram футболіст написав, що щасливий приступити до тренувань.

Як повідомляв портал Знай.ua, Мессі відібрав головний "титул" у Роналду.