Обов'язковий претендент на титул IBF в середній вазі українець Сергій Дерев'янченко (13-1, 10 КО) та екс-чемпіон світу Геннадій Головкін (39-1-1, 35 КО) проведуть титульний бій 5 жовтня.

Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться 5 жовтня
Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться 5 жовтня

На кону бою буде два титули: IBF та IBO.
Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться на знаменитій арені "Madison Square Garden у Нью-Йорку (США).
Головкін вже прибув у Нью-Йорк. Боксер прилетів на вертольоті, і його зустрічали прихильники.

В Україні бій Дерев'янченко - Головкін у прямому ефірі покаже телеканал XSPORT. Початок о 5:30 6 жовтня (неділя) за київським часом. О 7:30 - повтор у запису.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

За прогнозами букмекерів, фаворитом цього поєдинку є Головкін.

Нагадаємо, Головкін розповів, як спарингував з Дерев'янченком.
"Добре пам'ятаю його ще з часів виступів у любителях, коли він представляв Україну на Олімпіаді у Пекіні в 2008 році. Спарингували з ним у Німеччині. Потім він виступав у Казахстані в рамках Всесвітньої серії боксу. Він добре виглядає", - розповів Головкін.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за бій з Головкіним Дерев'янченко хоче отримати 5,5 мільйонів доларів.

Як раніше писав портал Знай.ua, Дерев'янченко має намір битися з Головкіним, як в останній раз, і привезти пояс в Україну.