Півзахисник "Челсі" та збірної Англії Росс Барклі потрапив у скандал через пачку чіпсів, пише Mirror.
За інформацією видання, інцидент стався в Ліверпулі. 25-річний футболіст розсипав чіпси на задньому сидінні таксі, що призвело до скандалу з таксистом.
Барклі не тільки відмовився прибрати за собою, але відмовився платити, так як у нього не виявилося готівки. Водій був змушений викликав поліцію.
Правоохоронці провели бесіду з футболістом і проводили його до найближчого банкомату, після чого інцидент був вичерпаний.
Очевидці ж стверджують, що футболіст виглядав п'яним.

Як писав Знай.ua, 19-річний захисник "Манчестер Юнайтед" Макс Тейлор переміг рак, і вже відновив тренування з командою U-23.

Лікарі вчасно виявили хворобу і провели успішний курс хіміотерапії. Відновлення зайняло 11 місяців.

"Я відчуваю себе дуже гордим і щасливим, що повернувся на поле і тепер перебуваю поруч зі своїми товаришами по команді та друзями.

Без неоціненної підтримки моєї сім'ї, товаришів по команді і, звичайно, медсестер і лікарів, моє повернення до навчання на цьому етапі було б неможливим.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Я хочу подякувати всьому медичному та спортивному персоналу клубу, з яким я працював протягом всієї моєї реабілітації", - передає слова Тейлора Sky Sports.

На своїй сторінці в Instagram футболіст написав, що щасливий приступити до тренувань.

Як повідомляв портал Знай.ua, Мессі відібрав головний "титул" у Роналду.