Головний тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко прокоментував матч проти "Лугано", який завершився нічиєю.
За словами Михайличенка, його команда не показала все, на що здатна.
"Мені здається, ми швидше втратили два очки. На жаль, в атаці не показали всього того, що могли. Мабуть, на це є певні причини: на мій погляд, було багато браку, причому в простих ситуаціях, і трохи не вистачило сил.
"Динамо" - "Лугано" зіграли внічию
"Динамо" - "Лугано" зіграли внічию
На мій погляд, в атаці не вистачало якості: підготовлених передач, завершення, ударів. У першому таймі ми дуже багато намагалися грати через центр, де наробили масу помилок, які призводили до контратак суперника. Я тому і кажу, що не вистачило сил, тому що від цього залежить правильність прийнятого рішення в тому або іншому моменті.
А те, що команда намагалася рухатися і грати до кінця в свій футбол - це очевидно. У другому таймі ми майже весь час провели на половині поля суперника, але цього замало, треба більше погрожувати, створювати моментів, щоб їх реалізувати", - сказав Михайличенко після матчу.
Лугано - Динамо 0:0

Лугано: Бауманн - Яо, Марич, Дапрела, Лаванши - Ловрич (Кустодіо, 71), Саббатини, Вечеи - Араторе (Дальмонте, 64), Герндт (Холендер, 78), Карліньос
Динамо: Бущан - Кендзьора, Шабанов, Кадар, Миколенко - Буяльський, Сидорчук, Шепелєв (Гармаш, 84) - Циганков, Ж. Родрігес (Бесєдін, 70), Вербич (Де Піна, 88)
Попереджені: Яо - Кадар, Шабанов

Як писав Знай.ua, Олексій Михайличенко визнаний найкращим у восьмому турі Чемпіонату України, повідомляє прес-служба УПЛ.

Як повідомляв портал Знай.ua, Денис Бойко травмувався перед важливим матчем з "Лугано".