Голкіпер кевского "Динамо" Денис Бойко, який травмувався перед матчем Ліги Європи зі швейцарським "Лугано", може пропустити близько місяця.
Стало відомо, що Бойко підвернув гомілкостоп: у футболіста сильне розтягнення зв'язок гомілковостопного суглоба, а також підозра на розрив однієї зі зв'язок.
Після обстеження стане відомо про терміни відновлення, але якщо найгірші побоювання підтвердяться, воротар може пропустити близько місяця.

Лугано - Динамо 0:0
Лугано: Бауманн - Яо, Марич, Дапрела, Лаванши - Ловрич (Кустодио, 71), Саббатини, Вечеи - Араторе (Дальмонте, 64), Герндт (Холендер, 78), Карлиньос
Динамо: Бущан - Кендзера, Шабанов, Кадар, Миколенко - Буяльский, Сидорчук, Шепелев (Гармаш, 84) - Цыганков, Ж. Родригес (Беседин, 70), Вербич (Де Пена, 88)
Предупреждены: Яо - Кадар, Шабанов

Як писав Знай.ua, головний тренер Олексій Михайличенко прокоментував матч "Динамо" проти "Лугано".

"Мені здається, ми швидше втратили два очки. На жаль, в атаці не показали всього того, що могли. Мабуть, на це є певні причини: на мій погляд, було багато браку, причому в простих ситуаціях, і трохи не вистачило сил.
"Динамо" - "Лугано" зіграли внічию
"Динамо" - "Лугано" зіграли внічию
На мій погляд, в атаці не вистачало якості: підготовлених передач, завершення, ударів. У першому таймі ми дуже багато намагалися грати через центр, де наробили масу помилок, які призводили до контратак суперника. Я тому і кажу, що не вистачило сил, тому що від цього залежить правильність прийнятого рішення в тому або іншому моменті.
А те, що команда намагалася рухатися і грати до кінця в свій футбол - це очевидно. У другому таймі ми майже весь час провели на половині поля суперника, але цього замало, треба більше погрожувати, створювати моментів, щоб їх реалізувати", - сказав Михайличенко після матчу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Денис Бойко травмувався перед важливим матчем з "Лугано".