Обов'язковий претендент на титул IBF в середній вазі українець Сергій Дерев'янченко (13-1, 10 КО) та екс-чемпіон світу Геннадій Головкін (39-1-1, 35 КО) проведуть титульний бій 5 жовтня.

Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться 5 жовтня
Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться 5 жовтня

На кону бою буде два титули: IBF та IBO.
За бій з Головкіним Дерев'янченко заробить більше, ніж отримав би за поезинок з мексиканцем Саулем Альваресом (52-1-2, 35 КО).
Про це розповів менеджер українця Кіт Коннолі.
"Не буду називати конкретні цифри, але Сергій в підсумку отримає більше грошей за бій з Головкіним, ніж отримав би за поєдинок з Альваресом. Golden Boy не могли або не хотіли заплатити гонорар, який я вважав справедливим для Сергія. Вони вирішили, що ми блефуємо, і програли - їх позбавили титулу", - передає слова Коннолі Boxingtv.pro.
Напередодні Дерев'янченко і Головкін провели фінальну битву поглядів та потисли один одному руки:

Напередодні Головкін поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку, і зізнався, чого боїться найбільше.
"Я дуже схвильований, чекаю з нетерпінням. Радий, що повертаюся додому, в свій другий дім. Дякую за підтримку.
Звичайно, я дуже хочу провести цей бій. Я працюю з найкращими фахівцями у світі, у мене найсильніший опонент, Сергій. Знаю його вже довгі роки, він дуже сильний боєць.
Це справжня битва. Якщо чесно, я трохи побоююся, адже мені належить битися з дуже сильним суперником. Він виглядає здорово, дуже сильний, відчуває, що настав його час. Але ніхто не знає, як все складеться", - передає слова Головкіна World Boxing News.
Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться 5 жовтня
Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться 5 жовтня

Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться на знаменитій арені "Madison Square Garden у Нью-Йорку (США).

В Україні бій Дерев'янченко - Головкін у прямому ефірі покаже телеканал XSPORT. Початок о 5:30 6 жовтня (неділя) за київським часом. О 7:30 - повтор у запису.

За прогнозами букмекерів, фаворитом цього поєдинку є Головкін.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Як раніше писав портал Знай.ua, Дерев'янченко провів відкрите тренування у Нью-Йорку перед боєм з Головкіним.