Варто нагадати нашим читачам, що в суботу, 5 жовтня, в ТРЦ "Термінал" (Бровари) відомий український боксер Денис Берінчик захищатиме звання Інтернаціонального чемпіона за версією WBO в легкій вазі. Відомо, що суперником українця буде мексиканець Патріціо Лопес Морено.

Зазначимо, що побачити поєдинок можна в режимі онлайн у мережі та на українському телебаченні.

Денис Берінчик
Денис Берінчик

Вечір боксу транслюватиме телеканал "Інтер". Початок бою відбудеться о 22:25. А онлайн-трансляцію поєдинку Денис Берінчик – Патріціо Лопес Морено можна подивитися на сайті каналу "Інтер" за посиланням.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У головному поєдинку вечора український боксер Денис Берінчик зустрінеться з мексиканцем Патріціо Лопесом Морено. Варто зазначити, що на думку контори Parimatch, Берінчик — фаворит бою. Коефіцієнт на його перемогу становить 1,07.

Денис Берінчик
Денис Берінчик

Успіх Морено відповідає 8,45, нічия — 30,0. Дострокова перемога українців оцінюється коефіцієнтом 2,00, а перемога за очками — 1,85. Достроковий успіх мексиканця оцінюється коефіцієнтом 13,0, а перемога за очками — 15,0.

А ось букмекерська контора Фаворит Спорт дає більший коефіцієнт на перемогу Берінчика — 1,10, тоді як успіх Морено оцінюється 6,85, а нічия — коефіцієнтом 34.

Нагадаємо, бій Дерев'янченко - Головкін: боксери обмінялися "теплими" словами перед "Big Drama Show".

Як повідомляв Знай.uа Усик показав, що чекає на Спонга: беззаперечний чемпіон.

Знай.uа писав, легендарний Холіфілд повертається до рингу: подробиці бою.