Раніше ми повідомляли, що українець Олександр Гвоздик (17-0, 14 KO), чемпіон світу в напівважкій вазі за версією WBC, зустрінеться на рингу з росіянином Артуром Бетербієвим (14-0, 14 КО), володарем титулу IBF, 18 жовтня в Філадельфії, США.

Український боксер напередодні бою згадав, як він вперше зустрівся на рингу з чемпіоном світу Бетербієвим.

Гвоздик розповів в інтерв'ю, що вперше вони зустрілися на поєдинку в 2009 році, і це закінчилося для українця поразкою: "Він серйозний спортсмен і це серйозний виклик для мене. У 2009 році я програв йому на турнірі в Туреччині - вже у другому раунді бій був зупинений. Тоді поїздка в Туреччину стала для мене першою в складі збірної, а Бетербієв вже був чемпіоном серед любителів".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Олександр зазначив, що бій був 10 років тому, і сьогодні ситуація змінилася: "Але це було 10 років тому - сьогодні ми інші боксери".

Нагадаємо, раніше Гвоздик і Бетербієв вперше зустрілися перед боєм: відео.

Також Знай.uа писав, що переможець поєдинку Гвоздик - Бетербієв стане лідером напівважкої ваги.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Усик і Ломаченко підтримали Гвоздика перед боєм з Бетербієвим: "Сила проти сили".