Чемпіон світу в напівважкій вазі за версією WBC Олександр Гвоздик (17-0, 14 KO) 18 жовтня проведе бій проти володаря титулу IBF росіянина Артура Бетербієва (14-0, 14 КО).
Бій Гвоздик - Бетербієв відбудеться 18 жовтня у Філадельфії (США), повідомляє ESPN.

Тренер Гвоздика Тедді Атлас поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку, і заявив, що переможець цього бою стане лідером напівважкої ваги.

Олександр Гвоздик переміг Дуду Нгумбу і захистив титул
Олександр Гвоздик переміг Дуду Нгумбу і захистив титул

"Це небезпечний бій для обох боксерів. Але ця небезпека є завжди, коли ти виходиш боксувати. В рингу є хлопець, який намагається нокаутувати тебе. Це не футбол, теніс, не софтбол, тут опонент викидає удари по тобі.

Бій будескладний, як і має бути, коли об'єднуються титули між небитими хлопцями. Бетербієв - чемпіон світу в любителях, двічі брав участь в Олімпійських іграх, провів близько 400 аматорських поєдинків.

Ми розуміємо фактор складності. Але також сподіваємося на те, що є у нас. Ми знаємо, з ким ми зустрічаємося і не будемо здивовані. Переможець цього бою стане лідером напівважкої ваги", – заявив Атлас.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Напередодні боксери вперше зустрілися перед боєм і провели традиційну дуель поглядів.

За цей бій Гвоздик отримає рекордний гонорар.

Як пише Sport Arena, за перший об'єднавчий поєдинок у кар'єрі Гвоздик заробить 1,5 мільйона доларів.
У свою чергу Браун у січні переміг Баду Джека і став претендентом на титул.

Дивіться повне відео бою Гвоздик – Нгумбу:

Таким чином, Гвоздик захистив титул чемпіона світу після перемоги технічним нокаутом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Гвоздик став одним з найвисокооплачуваніших українських боксерів.