Відомий американський боксер та володар титулу WBC у суперважкій вазі Деонтей Уайлдер зробив сенсаційне зізнання. Так, спортсмен заявив про те, що хоче стати абсолютним чемпіоном світу в своєму ваговому дивізіоні.

"Я впевнений, що в хевівейті повинен залишитися тільки один чемпіон, одне ім'я, одна особа. І це буде саме моє обличчя, можете не сумніватися. Звичайно, якщо все складеться добре. Адже це залежить не тільки від мене. Але я хочу зазначити, що повністю впевнений в своїх силах і знаю, що все піде за планом. Головне - щоб інші виконали свої зобов'язання", - зауважив спортсмен.

Деонтей Уайлдер

Також Уайлдер роз'яснив, чому саме він вартий бути чемпіоном.

"Ніхто не заслуговує титул абсолютного чемпіона більше, ніж я. Чому? Все просто: я - справжній лідер і король цієї ваги. Мої слова багато значать. Коли я про щось говорю, це відбувається ", - підкреслює боксер.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, що Деонтей Уайлдерз 2006 року став першим американським чемпіоном світу. А вже з 2015 року вважається Чемпіон світу у важкій вазі за версією WBC.