Відомий у минулому футбольний воротар Петр Чех в середу, 9 жовтня, офіційно працевлаштувався в хокейному клубі з Великобританії. 37-річний Чех підписав контракт з клубом "Гілдфорд Фенікс"

Як відзначається, про терміни угоди не повідомляється, а в команді екс-футболіст буде виступати під 39-м номером.

"Дуже радий можливості отримати цей досвід в "Гилдфорде". Я сподіваюся, що зможу допомогти цій молодій команді досягти поставлених цілей на сезон і виграти якомога більше матчів, в яких буду брати участь. Після 20 років у професійному футболі це буде чудовий досвід для мене спробувати себе в виді спорту, яким я займався в дитинстві і любив дивитися по телевізору, - розповідає колишній голкіпер.

Нагадаємо, що Петр Чех завершив кар'єру після сезону-2018/19. Ще будучи футболістом, спортсмен встиг пограти за такі команди як: "Хмел", "Спарту", ​"Ренн", "Челсі" та "Арсенал". Відзначимо, що на ого рахунку 124 матчі за збірну Чехії.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Нагадаємо, що донецький "Шахтар" у рамках 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів зіграв в Мілані на легендарному стадіоні "Сан-Сіро" з італійською "Аталантою". Не без проблем український клуб зміг вирвати перемогу у видовищному матчі.

Як повідомляв портал Знай.ua, голкіпер кевского "Динамо" травмувався перед матчем Ліги Європи зі швейцарським "Лугано".

Також портал Знай.ua писав, що в Будинку Футболу відбулося жеребкування 1/8 фіналу Кубка України, за результатами яких визначилися всі пари.