У п'ятницю, 11 жовтня, збірна України зіграє матч шостого туру на відборі до Євро-2020. Головна команда країни вийде на газон стадіону ОСК ″Металіст″ у Харкові, щоб зіргати проти збірної Литви.

Матч розпочнеться о 21:45 за київським часом. Онлайн-трансляцію можна подивитись тут.

Фаворит в матчі очевидний - це збірна України. Наші хлопці посідають перше місце в групі і знаходяться за крок від виходу на чемпіонат Європи. Для цього їм потрібно набрати 4 очки в двох наступних матчах.

Перемога над Литвою фактично "закріплює" Україну на лідерських позиціях групи В, що гарантує нам путівку на Євро-2020. Тому команда Андрія Шевченка налаштовується на найважливіший матч відбору, де повинна впевнено переграти аутсайдера групи.

У Литви шансів на вихід немає: команда абсолютний аутсайдер групи з одним очок в активі. Нещодавно Україна впевнено рознесла литовців в гостях з рахунком 3-0 і вдома, сподіваємось, повторить успіх.

Це підтверджують і букмекери. На господарів дають коефіцієнт всього 1.06, тоді як на перемозі Литви можна розбагатіти, адже ваша ставка помножитися на коефіцієнт 40. На нічию пропонують множення на 14.6.

Найімовірніші автори голів у складі збірної України в грі з Литвою

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Жуніор Мораес 1.50
Роман Яремчук 1.60
Евген Коноплянка 1.85
Андрій Ярмоленко 1.85
Виктор Циганков 2.00
Марлос 2.20
Олександр Зінченко 2.50
Руслан Маліновський 2.50

Перед матчем Андрій Шевченко сказав, що у нього тільки одне передчуття, і це - "перемога".

Хто судитиме матч Україна-Литва

Матч у Харкові обслуговуватиме австрійська бригада арбітрів. Головний рефері — 37-річний Харальд Лехнер, який за свою кар'єру вже тричі перетинався з Україною. Допомагати Лехнеру на лініях будуть Андреас Хайденрайх і Максиміліан Колбіч. Обов'язки четвертого судді візьме на себе Александер Харк.

Форма

Збірна України гратиме в жовтій формі, литовці - в червоній.

Нагадаємо, зірковий легіонер "Динамо" Кендзьора привітав своїх з розгромною перемогою

Як повідомляв портал Знай.ua, голкіпер київського "Динамо" травмувався перед матчем Ліги Європи зі швейцарським "Лугано".

Також Знай.ua писав, перед матчем "Шахтаря" з "Динамо" гірники опублікували емоційний анонс поєдинку.