Розгромна перемога над збірною Латвії (3:0) у відборі на чемпіонат Європи 2020 року вразила сотні тисяч уболівальників. Подію прокоментував і захисник "Динамо" та збірної Польщі Томаш Кендзьора.

Відповідний пост він опублікував на свої сторінці у Instagram.

До поста із подякою Кендзьора прикріпив власну фотографію, на якій позує після гри на футбольному полі. На знімку втомлений Томаш, схоже, з останніх сил аплодує.

"Дякую за відмінну підтримку! Давайте разом виконаємо наше завдання в неділю!". написав він під фото

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначимо, що збірна Польщі, захисником якої є Кендзьора, знаходиться за крок від виходу в фінальну частину Євро-2020.

Томаш Кендзьора
Томаш Кендзьора
Томаш Кендзьора

Нагадаємо, що перед тим, як пройдуть вирішальні матчі донецького футбольного клубу "Шахтар" з київським "Динамо" (Загреб) в груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА, гірники розмістили на YouTube-каналі досить емоційний анонс майбутнього поєдинку.

Так, саме спарені матчі з хорватським клубом швидше за все і визначать подальшу долю української команди в головному кубковому турнірі Старого Світу.

Як повідомляв портал Знай.ua, голкіпер кевского "Динамо" травмувався перед матчем Ліги Європи зі швейцарським "Лугано".

Також портал Знай.ua писав, що в Будинку Футболу відбулося жеребкування 1/8 фіналу Кубка України, за результатами яких визначилися всі пари.